Informatie

De Sprengen-Bergh Golfdag moet voor de deelnemers een plezier zijn, met de waarde van de doelstelling indachtig. Het programma is daarom zo compleet als mogelijk gemaakt.

De wedstrijd deelnemers worden ontvangen met een koffiebuffet en tijdens de golfronde worden zij verwend met een ter plaatse bereide baanlunch met dranken in het paviljoen bij hole 10.

Tijdens het avondprogramma worden de deelnemers voorzien van bittergarnituur en een dinerbuffet. Het programma is all-in dus ook inclusief de dranken. De golfbaan inclusief een shotgun start wordt kosteloos beschikbaar gesteld door Golf- en Businessclub De Scherpenbergh.

De deelnamekosten zijn als volgt verdeeld:

  • Wedstrijddeelnemers betalen € 115 en hiervan is € 55 voor Inklusie.
  • Avond gasten betalen € 45 en hiervan is € 10 voor de Inkluzie.

Bedrijven die willen sponsoren kunnen voor € 600 een flight van vier personen inschrijven en in overleg met de organisatie bespreken hoe hun sponsoring het beste tot uiting kan komen. Voor bedrijven die willen sponsoren, maar geen flight inschrijven, wordt een maatoplossing gemaakt, waarbij het sponsorbedrag wordt gekoppeld aan de gewenste exposure b.v. een hole-sponsorship vanaf € 250. Alle bedrijven worden met logo en link op de site gezet en kunnen op hun eigen site kenbaar maken dat ze sponsor zijn van de Sprengen-Bergh Golfdag.

Een belangrijke manier om de opbrengst te vergroten is een loterij. De prijs van de loten is € 5 per stuk en de prijzentafel is groot. Bedrijven die niet sponsoren kunnen een bijdrage leveren aan deze prijzentafel en hiermee ook hun steun laten zien. Wanneer dit een bijzondere bijdrage is, kan deze in aanmerking komen voor de veiling!

De veiling is ieder jaar een belangrijk onderdeel van de Sprengen-Bergh Golfdag en ook dit jaar zal uw veilingmeester George van Evert de hamer ter hand nemen om de diverse kavels af te slaan.

De organisatie van de Sprengen-Bergh Golfdag is in handen van een uitgebreide commissie samengesteld uit vertegenwoordigingen van Rotary Club Apeldoorn Sprengen en Golf- en Businessclub De Scherpenbergh. Iedereen levert deze bijdrage belangeloos om ervoor te zorgen dat de bijdrage aan de inrichting van de gemeenschappelijke ruimtes van de Zonnehoed zo hoog mogelijk wordt. Om dit te bereiken, is uw deelname of sponsoring onontbeerlijk!

Inschrijven voor de Golfdag is mogelijk via de volgende link: Inschrijven > of bel met (055) 5051262

Voor de uitslag van de Loterij klik op de volgende link Uitslag Loterij >